Saturday, 2024-03-02, 2:11 PM | Welcome Guest

Support not Komplot

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Share @ ipoh.ucoz.com » Share Link » Most Popular Filehosting!
Most Popular Filehosting!
krijalDate: Wednesday, 2008-12-24, 3:47 PM | Message # 1
The Godfather
Group: Administrators
Messages: 545
Reputation: 1
Status: Offline
okeyh!
kali ni aku nak introduce korang psl filehosting lak..
korang mesti selalu tgk kat web2 ade download link..
kebanyakan org, die akan upload kat filehosting..
knp dierang wat camtu?xleh ke upload kat web tu je?
ini sebab dierang x mo space dierang jd sesak...
so dierang amik jln alternatif dgn upload file dierang kat filehosting..
jd korang boleh la upload kat mane2 filehosting n then boleh la share link download tu kat web ni...
sharing is caring!
aku akan try listkan sebanyak mane filehosting yg aku tau...

1. www.mediafire.com
2. www.adrive.com
3. www.rghost.ru
4. www.sendspace.com
5. www.yabadaba.ru
6. www.usaupload.net
7. www.rapidshare.com
8. www.megaupload.com
9. www.filefactory.com
10. www.savefile.com
11. www.filebase.to
12. www.depositfiles.com
13. www.badongo.com
14. www.flyupload.com
15. www.zshare.net
16. www.2shared.com
17. www.netload.in
18. www.bitroad.net
19. www.openfile.ru
20. www.shareator.net

*pilih link yg mula2..sbb laju!


www.myspace.com/pelikdesign
 
matDate: Wednesday, 2008-12-24, 5:37 PM | Message # 2
aku suka makan gulai tempoyak
Group: Administrators
Messages: 296
Reputation: 1
Status: Offline
yaa...
skunk x yaaah susah beli site yg provide file disk...


http://www.myspace.com/psyopusx
Namaku muhammad shaufiq

YM - psyopus_786@yahoo.com
 
krijalDate: Wednesday, 2008-12-24, 5:40 PM | Message # 3
The Godfather
Group: Administrators
Messages: 545
Reputation: 1
Status: Offline
betul2...
diingatkan jugak,
yg setiap filehosting ni ade limit size nye...
jd korang kalo nak upload tgk size file korang n limit size nye...
kalo lebih limit size,
file yg korang nak upload,
x boleh...
neway...
gud luck!


www.myspace.com/pelikdesign
 
krijalDate: Monday, 2008-12-29, 3:16 PM | Message # 4
The Godfather
Group: Administrators
Messages: 545
Reputation: 1
Status: Offline
upload2...
huhu


www.myspace.com/pelikdesign
 
Forum » Share @ ipoh.ucoz.com » Share Link » Most Popular Filehosting!
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Login form
Search
Our poll
Raya tahun ni camne?
Total of answers: 40
Tag Board
Site friends
  • Myspace